Oddsjournalen'Fotboll

| Prenumerera via RSS

Att gå vidare från play-off till fotbolls-EM

10 november, 2015 | Inga kommentarer | Postat i EM-kval, Fotboll

Denna och nästa vecka ska play-off till fotbolls-EM avgöras. Sverige kommer att möta grannlandet Danmark i bäst av två möten och ska vi tro oddsen från bet365 har Sverige störst chanser att gå vidare.

Sverige är spelbolagens favorit att ta sig vidare till fotbolls-EM och besegra Danmark i play-off. Men kollar vi på oddsen från bet365 är oddsen relativt jämna än då. Även om Sverige är favorit är det till knappa oddset 1,80 då ett spel på Danmark ger 2,00 gånger pengarna. Sverige inleder på hemmaplan vilket inte är en fördel då Danmark har fördel av att kunna avgöra dubbelmötet på hemmaplan med fansen i ryggen. Det innebär att Sverige vill få med sig ett bra resultat i lördagens första möte och är också favorit att göra så till oddset 2,25 gånger pengarna hos spelbolagen.

Kikar vi på oddsen i de övriga mötena är Norge favorit mot Ungern till oddset 1,57, Bosnien knapp favorit mot Irland till oddset 1,80 och Ukraina klar favorit mot Slovenien till oddset 1,50.

Torsdag

20:45 Norge – Ungern: 1,57 – 2,37

Fredag

20:45 Bosnien – Irland: 1,80 – 2,00

Lördag

18:00 Ukraina – Slovenien: 1,50 – 2,60

20:45 Sverige – Danmark: 1,80 – 2,00

Champions League: Malmö FF – Shakhtar Donetsk

20 oktober, 2015 | Inga kommentarer | Postat i bet365, Champions League, Fotboll

Malmö FF och Shakhtar Donetsk möts imorgon i Champions League. Ett möte som är mycket viktigt i kampen om tredjeplatsen i grupp A. Kikar vi på oddsen kommer det att bli en tuff uppgift för Malmö.

Malmö FF och Shakhtar har inlett gruppspelet i Champions League med två förluster vardera, och att rubba de två giganterna PSG och Real Madrid kommer att bli oerhört svårt för de två. Därmed kommer Malmö och Shakhtar antagligen att få göra upp om en tredjeplats i gruppen istället vilket innebär spel i Europa League.

På pappret har Shakhtar ett klart bättre lag än Malmö och är också mer rutinerade när det kommer till Champions League-spel. Det som ger Malmö en klar fördel är hemmaplan och man har visat sig mycket starka på hemmaplan tidigare i kvalet och stått för en del skrälla, kan de göra det igen tro?

Vinner Malmö mot Shakhtar i onsdagens match kommer det att vara en rejäl skräll. Det talar inte minst oddsen från spelbolagen, då de håller Shakhtar som klar favorit. Oddsen från bet365 ger 1,85 på en seger till Shakhtar och hela 4,50 om Malmö skulle skrälla sig till en seger, vilket nästan är ett måste om man ska ha chans på tredjeplatsen i gruppen.

Läs mer om Malmö FF – Shakhtar med de senaste oddsen >

Kan Malmö FF skaka Real Madrid i kväll?

30 september, 2015 | Inga kommentarer | Postat i Champions League, Fotboll

I kväll är det dags för Malmö FF att ta emot Real Madrid i Champions League. Malmö är väl förberedda men frågan är om de kan hota ett Real Madrid som räknas som ett av de bättre lagen i Europa. Oddsen från spelbolagen ger inte Malmö mycket stöd i detta möte.

Real Madrid gästar Malmö FF med en skadedrabbad trupp. Bale, Pepe, Ramos och Rodriguez är alla skadade och är inte med i Reals trupp mot Malmö. Den annars så målfarlige Ronaldo är också inne i en formsvacka och har inte nätet på tre raka matcher.

Trots att Real Madrid är skadedrabbat så har de ersättare som mycket väl kan mäta sig med Malmö FF och det kommer att bli en mycket svårt match för Malmö trots att man spelar på hemmaplan där man brukar vara mycket starka. Att det kommer att bli en nästan omöjlig match för Malmö talar även oddsen från spelbolagen för och bet365 ger oddset 1,25 gånger pengarna på att Real vinner matchen och hela 12,00 om Malmö vinner.

Oddsen på Malmö FF – Real Madrid >

Vilket lag tar hem Champions League?

14 september, 2015 | Inga kommentarer | Postat i bet365, Champions League, Fotboll

Denna vecka är det dags för en ny säsong av Champions League att dra igång, i och med den första omgången av gruppspelet ska avgöras. Malmö FF är med även i år men har en nästan omöjlig uppgift i grupp A.

Barcelona är regerande mästare efter att ha besegrat Juventus. Barcelona fortsätter att se  starka ut och har inlett säsongen i La Liga med tre raka segrar. Kanske är det den starka säsongsinledningen som gör att Barcelona är favorit att försvara sin Champions League-titel om vi kikar på oddsen från spelbolaget bet365. något ingen annan klubb gjort tidigare.

Även om Barcelona är favorit att försvara sin titel, och bli det första lag att göra så, är oddset från bet365 relativt högt till 4,00 gånger pengarna. Spelbolaget håller dessutom både Real Madrid och Bayern München som heta utmanare till oddset 6,00 respektive 5,00 gånger pengarna.

Malmö FF ska vara glada om de ens tar poäng i grupp A, en grupp bestående av Real Madrid, PSG och Shakhtar Donetsk. Malmö inleder borta mot PSG och är givetvis en stor underdog i den matchen. Oddsen på PSG – Malmö FF hos bet365 ger låga 1,11 på en PSG-seger och hela 3,40 om Malmö skulle vinna.

UEFA Supercupen: Barcelona – Sevilla

På tisdag smäller det när UEFAs Supercup ska avgöras mellan Champions League-vinnaren Barcelona och Europa League-vinnaren Sevilla. Två lag som har möts många gånger genom åren men Barcelona har utgått med seger i de flesta mötena de senaste åren och är därmed given favorit.

Senast Barcelona förlorade mot Sevilla var i den spanska supercupen 2010, då Sevilla vann det första mötet på hemmaplan men för att sedan förlora stort i returen. Barcelona vann också den spanska ligan förra säsongen och det finns inget som talar för att man har blivit sämre sedan dess.

Att spelbolagen håller Barcelona som givna favoriter i UEFA Supercupfinalen är därmed ingen överraskning och kikar vi på oddsen från Unibet ger ett spel på Barcelona som vinnare låga 1,33 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Sevilla ger hela 9,00 gånger pengarna.

Som alltid är det avspark vid 20:45 och det ska bli intressant att se om Barcelona är lika starka som förra säsongen eller om Sevilla kan skaka storlaget så här inför säsongstarten.

Gå till Unibet för att spela på UEFA Supercupfinalen >

Laddad inför Champions League-finalen?

6 juni, 2015 | Inga kommentarer | Postat i bet365, Champions League, Fotboll

I dag är det som bekant final i Champions League mellan Juventus och Barcelona. Det kommer att bli en färgsprakande tillställning mellan två mästarlag som denna säsong har imponerat.

Oddsen talar fortfarande till Barcelona favör och i nuläget ger ett spel hos bet365 låga 1,61 gånger pengarna på en barca-seger samtidigt som man ger höga 6,00 om Juventus skulle ta titeln.

Senast Juventus tog en CL-titel var säsongen 1996 och därefter har man hela tre raka Champions League-finalförluster, senaste 2002/03 mot den inhemska rivalen Milan. Det är ett tufft slag för Juventus som vid förslut tangerar rekordet för flest finaler utan seger, i nuläget är har man fem förluster något man delar med Bayern München och Benfica.

Barcelona har å andra sidan gått segrande ur tre raka finaler i Champions League, alla på 2000-talet, och har vunnit fyra av de sju finalerna man varit i. Senast man tog en titel var  säsongen 2010/11 med samma stomme som finns i dagens trupp.

Det är en rafflande final vi har framför oss och vill du ha mer info om startelvan, fler oddstips mm så kan vi rekommendera Odds Onlines senaste inlägg om Champions League-finalen.

Riskfritt spel på Champions League-finalen

Som du säkert redan vet är det Champions League-final nu på lördag och möts gör de två storlagen Juventus och Barcelona. Kikar vi på oddsen från Unibet är Barcelona klar oddsfavorit men är du osäker på om Barcelona verkligen vinner matchen så kan du säkra ditt spel hos Unibet som ger dig ett gratis livespel om ditt första spel pre-match inte skulle gå in.

Det kommer att bli en riktig stjärnsmäll när Juventus och Barcelona drabbar samman nu på lördag. Nu kan du spela på matchen i förväg och samtidigt få upp till 300 kronor extra att spela för, hos spelbolaget Unibet.

Så tar du del av erbjudandet:

  1. Skapa ett konto hos Unibet (om du inte redan har ett)
  2. Anmäl dig till tävlingen
  3. Spela på Champions League-finalen pre-match och till oddset 1,40 gånger pengarna
  4. Under matchens gång är ditt första livespel riskfritt
  5. Om ditt livespel ej går in får du insatsen tillbaka på ditt första livespel upp till 300 kronor, baserat på hur mycket du satsade pre-match

Gå till Unibet för att ta del av tävlingen >

Barcelona – Bayern München i Champions League

6 maj, 2015 | Inga kommentarer | Postat i Champions League, Fotboll, Unibet

Champions League-semifinalen mellan Barcelona och Bayern München kommer att bli ett möte utöver det vanliga. På ena sidan har vi ett Barcelona i toppform mot ett Bayern München med skadeproblem men som krossade Barca sist lagen möttes i Champions League.

I kvällens första möte mellan Barcelona och Bayern München är det Barcelona som är given favorit om vi kikar på oddsen. Kanske inte så konstigt eftersom Barcelona har vunnit 25 av de 32 senaste matcherna på hemmaplan i Champions League och är obesegrade så här långt i turneringen på Camp Nou. Kikar vi på oddsen från Unibet ger ett spel på en Barcelona-seger 1,72 gånger pengarna och ett spel på Bayern som vinnare hela 5,00 gånger pengarna.

Det kommer att bli en riktigt intressant match att följa även om Barcelona är givna favoriter med tanke på lagets grymma form. Det mest intressanta kommer att bli hur tränarenPep Guardiola kommer att ställa upp med Bayern mot sin gamla klubb. Ett Bayern som saknar fler av sina vassaste offensiva spelare och som nog gärna ser att denna match slutar oavgjort.

Gå till Unibet för att spela på mötet >

Läs mer och jämför oddsen inför Barcelona – Bayern München >

Oddsen inför fotbolls-VM 2014

21 maj, 2014 | Inga kommentarer | Postat i bet365, Fotboll, Fotbolls-VM

Som du säkert vet vid det här laget drar fotbolls-VM igång om några veckor, den 12 juni för att vara exakt. Brasilien längtar efter ett VM-guld på hemmaplan som man snuvades på 1950 och är också favorit om man tittar på oddsen.

Ett fotbolls-VM i Brasilien kommer att bli en enda stor sambafest under en hel månad. Givetvis räknar alla hemmafansen på ett  brasilianskt guld, allt annat vore ett stort fiasko. Lyckligtvis för de brasilianska fansen så tror även spelbolagen på att Brasilien tar hem guldet och spelbolaget bet365 ger relativ låga 3,75 för en hemmaseger.

Näst efter Brasilien är det ett annat Sydamerikanskt lag Argentina, som nästan spelare på hemmaplan, som favoriseras till oddset 5,50 hos bet365. Ett spel på Spanien som vinnare, som är regerande mästare, ger 7,50 och ett spel på bronsmedaljören Tyskland 6,50.

Toppfavoriterna och oddsen att vinna fotboll-VM 2014

Brasilien: 3,75
Argentina: 5,50
Tyskland: 6,50
Spanien: 7,50
Belgien: 19,00
Uruguay: 26,00
Italien: 26,00
Holland: 29,00
Portugal: 29,00
England 34,00

Så kan du vinna biljetter till Sverige – Brasilien

Inför det stundande Fotbolls-EM som snart drar igång kan vi tipsa om en gratis tävling där du kan vinna fina priser, som bland annat biljetter till jubileumsmötet mellan Sverige – Brasilien som spelas den 15:e augusti. Det gäller helt enkelt att tippa ett utvalt antal matcher i Fotbolls-EM. Det är helt gratis och vara med och det enda du behöver göra är att ange ditt e-mailadress.

Enklare än så kan det nästan inte bli! Det tar två sekunder att tippa och lämna in din rad och sen är det bara att hålla tummarna att det går vägen.

Tipstävlingen är framtagen av sport och bettingsiten Odds Online som samarbetar med spelbolaget William Hill.

Här kan du tippa och lämna in din rad >

Priser i tipstävlingen

1. Biljetter till Sverige – Brasilien den 15:e augusti samt en hotellnatt i Stockholm för två
2. Playstation 3
3. Ett pokerset med 500 marker värt cirka 1000 kronor
4. Ett pokerset med 400 marker värt cirka 500 kronor
5. Free Bets på £40 hos William Hill
6. Free Bets på £30 hos William Hill
7. Free Bets på £25 hos William Hill
8. Free Bets på £15 hos William Hill
9. Free Bets på £10 hos William Hill
10. Free Bets på £5 hos William Hill

Tipstävling hos Odds Online