Oddsjournalen'VM-kval fotboll

| Prenumerera via RSS

Sverige får slå första hörnan i VM-kvalet mot Danmark!

4 juni, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Fotboll, Nordicbet, VM-kval fotboll

Spelbolaget NordicBet presenterar massor av olika spelförslag på VM-kvalsmötet mellan Sverige och Danmark på lördag.

Ett av oddsen som redan fått många att spela är vilket lag som får matchens första hörna!

– Att lägga ett spel på vilket lag som får den första hörnan ger spänning från första sekund, därför är den här typen av sidospel väldigt populära, säger NordicBets oddsansvarige Urban Aheinen.

Oddsen för vem som får VM-kvalsmatchens första hörna

Sverige 1.70
Danmark 2.03

VM-kval på Betsson

1 april, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Betsson, Fotboll, VM-kval fotboll

Det är VM-kval tider. Välj ditt favoritland och lägg dina spel! Gruppettan England möter Urkraina. Wayne Rooney, Frank Lampard och Steven Gerrard har visat storform, men kan ukrainarna sätta käppar i hjulet?

Övriga matcher av intresse är Wales möte med Tyskland och världsmästarna Italien som tar sig an Irland. Segrar för Tyskland och Italien ikväll ger dig 2,10 gånger pengarna. Håll ett öga på bollen under VM-kvalet till Sydafrika 2010.

Gå till Betsson och registrera dig

Rasmus Elm i VM-kvalet?

2 februari, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Ladbrokes, VM-kval fotboll

Rasmus Elm fick prova den blågula tröjan mot USA och att han även spelar i något VM-kval ger 2,00 tillbaka hos Ladbrokes. Alexander Farnerud fick även han debutera mot USA i landslaget och är han med i något VM-kval under 2009 ger 4,00 ggr pengarna.

Sverige spelar sitt första VM – kval för året mot Portugal och att Rasmus Elm är med i truppen ger 3,00 gånger pengarna och är Alexander Farnerud med ger det hela 7 gånger pengarna.

– Kalmar vann allsvenskan och en del av framgången kan de tacka Rasmus Elm för. Efter debuten i Landslaget i USA är han nu en tänkbar spelare även när de spelas VM-kval, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes Norden.

Aktuella odds fotboll:

– Rasmus Elm blir uttagen i truppen i VM-kvalet mot Portugal Odds 3,00
– Rasmus Elm spelar i ett VM-kval 2009 Odds 2,00
– Alexander Farnerud blir uttagen i truppen i VM-kvalet mot Portugal Odds 7,00
– Alexander Farnerud spelar i ett VM-kval 2009 Odds 4,00

Gå dirket till Ladbrokes och registrera dig

Ladbrokes odds på Holland-Sverige

18 november, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Ladbrokes, VM-kval fotboll

På onsdag avslutar Sverige landslagssäsongen 2008 mot Holland i Amsterdam. Sverige har haft svårt att slå hål på de ”Orangea” förr och det ser ut att bli en tuff match även denna gång. Zlatan och Mellberg står över matchen och Sveriges chanser bedöms som små. Holland saknar också en del av sina främsta spelare som expempelvis Van Nistelrooy. En svensk vinst ger 5 gånger pengarna medan en holländsk seger ger 1,66 i odds. Slutar matchen 1-1 eller 1-0 ger det odds 6,00.

– Holland är ett starkt lag och får Sverige med sig ett oavgjort är det stort. Men Sverige kan skrälla, vi har sett det förr och visst finns det en chans att vi får se en svensk seger till 5 gånger pengarna, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes.

Aktuella odds
Holland – Sverige 1-X-2
Holland 1,66
Oavgjort 3,20
Sverige 5,00

Korrekt resultat Holland – Sverige
1-0 6,00
1-1 6,00
0-0 6,50
2-0 7,00

Mora och Grekland vinner

15 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Hockeyallsvenskan, VM-kval fotboll

Onsdagen ger dig flera möjligheter till spel då både VM-kvalet till fotbolls VM 2010 och Hockeyallsvenskan står på programmet. Kvällens bästa spel tror vi Mora och Grekland är. Mora gästar jumbon Borås i Hockeyallsvenskan och Grekland tar emot Schweiz i VM-kvalet.

Oddsjämförelse Borås – Mora
Oddsjämförelse Grekland – Schweiz

VM-kvalet i fokus

10 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i VM-kval fotboll

I helgen är det full fokus på VM-kvalfotbollen, och det finns flera intressanta matcher att spela på. Sverige-Portugal avstår vi dock spel på då matchen känns ganska oviss på förhand. Istället tror vi att Kroatien tar tre poäng mot Ukraina i Kiev. Dessutom kan Skottland vara ett bra spel till ett hyggligt odds. Skottarna möter ett relativt svagt Norge som inte imponerade i premiären mot Island hemma, en match som slutade 2-2.

Här hittar du lördagens VM-kvalodds och här kan du läsa mer om VM-kvalet.

Odds Sverige – Portugal

Odds Ukraina – Kroatien

Odds Skottland – Norge