OddsjournalenSverige vinner i EM-kvalet - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Sverige vinner i EM-kvalet

juni 3rd, 2011 Posted in EM-kval, Ladbrokes

På kort tid spelas två matcher för det svenska fotbollslandslaget. På fredag är det bortamatch i Moldavien och på tisdag, den 7:e juni, blir det till att åter ställa sig på Sveriges nationalarena Råsunda för att ta emot Finland. Sverige är stora favoriter i båda matcherna och nu erbjuder spelbolaget Ladbrokes oddset 1,85 på att det blir 6 blågula poäng den närmaste veckan.

Sverige ligger just nu tvåa i gruppen, om än knappt, men tabellen haltar något så om Sverige lyckas ta två segrar så har Erik Hamréns mannar tagit ett ordentligt grepp om andraplatsen.

”Som det ser ut nu så tror våra oddssättare att Zlatan spelar på fredag, detta trots att han själv idag på presskonferensen var väldigt tveksam. Dem värderar hans chanser att starta till mycket stora och erbjuder ett odds på 1,40 om så blir fallet. Men med eller utan Zlatan spelar ingen roll, vi tror att Sverige har tillräckliga offensiva kvalitéer även utan Ibra och att det blir fullpott mot Moldavien och Finland” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Nordenchef.

Odds för Moldavien – Sverige

*oddsen är hämtade från Ladbrokes

Moldavien – Sverige 7,00 4,00 1,36

Lämna kommentar