OddsjournalenAllsvenska odds - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Allsvenska odds

september 15th, 2010 Posted in Ladbrokes

Uppdelad omgång där första delen spelas denna vecka. Veckans höjdpunkt är givetvis supermatchen MFF-HIF. En match som kan bli avgörande för var guldet hamnar. Malmö är det bättre laget men har skadeproblem i denna ovissa seriefinal.

Onsdag 15/9
Åtvidaberg-Djurgården 2,85-3,25-2,35
Möte mellan de tidigare samarbetsklubbarna Åtvid och DIF. Två lag med rejäla formtoppar där Åtvidaberg senast knep en poäng av guldfavoriten MFF. DIF å sin sida imponerade stort i andra halvlek där de vände och vann mot starka ÖSK. Djurgården har något på gång. Mattias Jonson saknades senast men bör vara tillbaka här. Djurgården har varit starka borta, möjligt att det passar att inte vara bollförande. Här kommer det bli mycket kamp, och det återstår att se om stockholmarna trivs på konstgräset. Djurgården en klass bättre och knappa favoriter.

Mjällby-Häcken 2,25-3,25-3,05
Vissa problem i hemmalaget. Westerberg avstängd efter hans utvisning senast, och El-Kabir fick bäras av med en kraftig stukning. Mjällby har tappat i striden om Europa-platser efter dålig form på många av nyckelspelarna. I Häcken ser det bättre ut än på länge, och bottenstriden bör undvikas. Inför säsongen var lagen tippade i skiljda delar av tabellen och kanske styrkeförhållandena börjar närma sig de tipsen nu. Häcken har kapacitet att störa ett formlöst Mjällby. Tvåa!

Malmö FF-Helsingborg 2,30-3,25-2,95
Seriefinal, skånederby och säsongens hetaste match! En match MFF går in i med stora problem i truppen. Ordinarie anfallsduon Mehmeti/Larsson är avstängda, och tilltänkta ersättaren Ofere nyligen såld. Lägg därtill att viktige ytterbacken Vinzents saknas, och alla förstår att Roland Nilsson har en del att fundera på. Trotts detta är MFF favoriter tack vare det kraftfulla stöd man har på hemmaarenan. 2,30

Torsdag 16/9
Brommapojkarna-Trelleborg 2,20-3,25-3,15
Viktigt bottenmöte med två lag med helt olika formkurvor. BP hade inte mycket att säga till om mot Kalmar i måndags. Kan vara aningen mer slitet än Trelleborg som får två extra vilodagar efter sin överkörning av svenska mästarna AIK. I Trelleborg är det mesta uppåt sedan uppehållet och de spelar nu efter den kapacitet de faktiskt har. Hos BP är målskyttet det som klickat, och det finns egentligen inget som talar för en vändning då kvaliteten framåt helt enkelt inte finns. Det här låter på förhand som en tajt och målsnål match inget av lagen har råd att förlora. Trelleborg i form har skrällchans!

Aktuella odds – Omgång 23
Mjällby – Häcken  2,25  3,25  3,05
Åtvidaberg – Djurgården  2,85  3,25  2,35
Malmö – Helsingborg  2,30  3,25  2,95
BP – Trelleborg  2,20  3,25  3,15

Lämna kommentar