Oddsjournalen'Europa League

| Prenumerera via RSS

UEFA Supercupen: Barcelona – Sevilla

På tisdag smäller det när UEFAs Supercup ska avgöras mellan Champions League-vinnaren Barcelona och Europa League-vinnaren Sevilla. Två lag som har möts många gånger genom åren men Barcelona har utgått med seger i de flesta mötena de senaste åren och är därmed given favorit.

Senast Barcelona förlorade mot Sevilla var i den spanska supercupen 2010, då Sevilla vann det första mötet på hemmaplan men för att sedan förlora stort i returen. Barcelona vann också den spanska ligan förra säsongen och det finns inget som talar för att man har blivit sämre sedan dess.

Att spelbolagen håller Barcelona som givna favoriter i UEFA Supercupfinalen är därmed ingen överraskning och kikar vi på oddsen från Unibet ger ett spel på Barcelona som vinnare låga 1,33 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Sevilla ger hela 9,00 gånger pengarna.

Som alltid är det avspark vid 20:45 och det ska bli intressant att se om Barcelona är lika starka som förra säsongen eller om Sevilla kan skaka storlaget så här inför säsongstarten.

Gå till Unibet för att spela på UEFA Supercupfinalen >