Oddsjournalen'Hockeyallsvenskan

| Prenumerera via RSS

Odds för kvällens matcher i slutspelet och kvalserien till HockeyAllsvenskan

Det är mycket hockey på gång just nu. Framförallt har vi slutspelet i Elitserien att följa och den mycket spännande Kvalserien. Om inte det skulle vara nog så spelas det även matcher i kvalet till Hockeyallsvenskan samtidigt som NHL-säsongen snart är slut och slutspelet, Stanley Cup, tar vid.

Hur som helst så fokuserar vi på dagens möten i ishockey med matcher i både slutspelet och kvalet till Hockeyallsvenskan.

Matchodds (1-X-2) Elitserieslutspelet

*Oddsen är hämtade från Unibet


19:00 Brynäs IF – Färjestad 2,25 – 3,70 – 2,80
19:00 Skellefteå AIK – AIK 1,90 – 3,75 – 3,65

Matchodds (1-X-2) Kvalet till Allsvenskan

*Oddsen är hämtade från Unibet


19:00 Asplöven HC – Karlskrona HK 2,75 – 4,65 – 1,95
19:00 Borås HC – Kallinge/Ronneby IF 1,30 – 6,50 – 6,00

Två formstarka lag möts i Elitserien

2 december, 2008 | 1 Kommentar | Postat i Elitserien, Hockeyallsvenskan

Frölunda inledde säsongen skakigt men laget har under hösten klättrat i elitserietabellen, även om man föll senast, och inför kvällens batalj med ett annat formstarkt lag, Luleå, ligger man på femteplats i tabellen. I den jämna elitserietabellen är varje vinst viktig, frågan är vilket lag som tar chansen i kvällens möte i Luleå? Dessutom möts Linköping och Djurgården ikväll och i hockeyallsvenskan tar Västerås emot serietvåan Växjö Lakers.

Odds Luleå – Frölunda
Odds Linköping – Djurgården
Odds Västerås – Växjö Lakers

Champions League och Hockeyallsvenskan i kväll – här är oddsen

Onsdagen bjuder på flera intressanta spelobjekt då både Champions League och Hockeyallsvenskan står på programmet. Kvällen bästa Champions League spel hittar vi i Frankrike där vi tror att Chelsea besegrar Bordeaux till oddset 1,75 hos expekt.

I Hockeyallsvenskan tror vi att AIK vinner en målrik match mot Huddinge. Hemmaoddset lockar inte, därför testar vi ett spel på över 5,5 mål i matchen till oddset 1,85 hos centrebet.

Se kvällen odds i Vinstradens oddsjämförelse

Går Växjö om Leksand?

21 november, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Hockeyallsvenskan

Ikväll kan Växjö Lakers ta en oväntat ledning i hockeyallsvenskan. Besegrar laget Leksand tar man också över serieledningen. Lagen kommer till match med segrar i ryggen. Växjö imponerade stort i Malmö, 5-1, och blev det första laget att vinna i Malmös nya superarena. Leksand besegrade Västerås efter förlängning, 4-3. Växjö har dock bättre form, vinner man ikväll igen? Här är oddsen på Växjö Lakers-Leksand.

Helgens övriga odds

Mora och Grekland vinner

15 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Hockeyallsvenskan, VM-kval fotboll

Onsdagen ger dig flera möjligheter till spel då både VM-kvalet till fotbolls VM 2010 och Hockeyallsvenskan står på programmet. Kvällens bästa spel tror vi Mora och Grekland är. Mora gästar jumbon Borås i Hockeyallsvenskan och Grekland tar emot Schweiz i VM-kvalet.

Oddsjämförelse Borås – Mora
Oddsjämförelse Grekland – Schweiz

Färjestad och Modo vinner ikväll

9 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Elitserien, Hockeyallsvenskan

Ny hockeykväll väntar. Efter gårdagens allsvenska hockey är det ikväll dags för Elitserielagen att visa upp sig igen. Sex på förhand svårtippade matcher, men vid närmare analys tror vi att det går att göra klipp under kvällen. Tänk på att både HV 71 och Linköping kommer direkt från matchande i Champions Hockey League och även om två matcher på två dagar inte nödvändigtvis behöver innebära sämre skärpa, tror vi att uppståndelsen kring den nya Europacupen påverkar lagen negativt här. Därför satsar vi på en dubbel bestående av Färjestad och Modo! Här hittar du torsdagens elitserieodds.

Testa Mora till fint odds

8 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i centrebet, Hockeyallsvenskan

I kväll är det full omgång i Hockeyallsvenskan. Störst fokus ligger självklart på daladerbyt mellan Leksand och Mora. En mycket svårtippad match där Leksand är favoriter enligt spelbolagen, men där Mora inte alls är så uträknat som spelbolagen verkar anse. 4,75 hos centrebet på Mora är ett spel som lockar.

Kvällens Hockeyallsvenska odds hittar du här