OddsjournalenEM-kval: Oddsen talar för svensk seger mot Moldavien

| Prenumerera via RSS

Svensk seger mot Moldavien i EM-kvalet enligt oddsen

oktober 11th, 2015 Posted in bet365

Sverige vann mot Liechtenstein med 2-0, samtidigt som Montenegro förlorade mot Österrike i fredagens EM-kvalmatcher. Det innebar att Sverige har säkrat minst tredjeplatsen i kvalgrupp G och därmed en playoffplats. För att ha en chans att direktkvalificera sig till fotbolls-EM 2016 krävs det bland annat en vinst mot Moldavien på måndag, vilket också kommer att hända enligt oddsen. Skulle Moldavien vinna betalar bet365 nämligen hela 17,00 gånger pengarna.

Moldavien ligger sist i kvalgruppen och har vid lagens tidigare möten aldrig lyckats besegra Sverige. Spelbolagen är rörande överens om att Moldavien går mot en ny förlust och fler odds för matchen hittar du här.

Men för att Sverige ska kunna knipa andraplatsen i kvalgruppen, och därmed en direktplats i fotbolls-EM, så krävs det samtidigt att Ryssland förlorar mot Montenegro eftersom Ryssland ligger två poäng före Sverige i tabellen. Enlgt oddsen blir det dock Ryssland som kommer att vinna, då Montenegro inte har något annat än äran att spela för. Skulle Montenegro vinna betalar bet365 11,00 gånger pengarna.

Lämna kommentar