Oddsjournalen'EM-kval

| Prenumerera via RSS

Att gå vidare från play-off till fotbolls-EM

10 november, 2015 | Inga kommentarer | Postat i EM-kval, Fotboll

Denna och nästa vecka ska play-off till fotbolls-EM avgöras. Sverige kommer att möta grannlandet Danmark i bäst av två möten och ska vi tro oddsen från bet365 har Sverige störst chanser att gå vidare.

Sverige är spelbolagens favorit att ta sig vidare till fotbolls-EM och besegra Danmark i play-off. Men kollar vi på oddsen från bet365 är oddsen relativt jämna än då. Även om Sverige är favorit är det till knappa oddset 1,80 då ett spel på Danmark ger 2,00 gånger pengarna. Sverige inleder på hemmaplan vilket inte är en fördel då Danmark har fördel av att kunna avgöra dubbelmötet på hemmaplan med fansen i ryggen. Det innebär att Sverige vill få med sig ett bra resultat i lördagens första möte och är också favorit att göra så till oddset 2,25 gånger pengarna hos spelbolagen.

Kikar vi på oddsen i de övriga mötena är Norge favorit mot Ungern till oddset 1,57, Bosnien knapp favorit mot Irland till oddset 1,80 och Ukraina klar favorit mot Slovenien till oddset 1,50.

Torsdag

20:45 Norge – Ungern: 1,57 – 2,37

Fredag

20:45 Bosnien – Irland: 1,80 – 2,00

Lördag

18:00 Ukraina – Slovenien: 1,50 – 2,60

20:45 Sverige – Danmark: 1,80 – 2,00

Sverige vinner i EM-kvalet

3 juni, 2011 | Inga kommentarer | Postat i EM-kval, Ladbrokes

På kort tid spelas två matcher för det svenska fotbollslandslaget. På fredag är det bortamatch i Moldavien och på tisdag, den 7:e juni, blir det till att åter ställa sig på Sveriges nationalarena Råsunda för att ta emot Finland. Sverige är stora favoriter i båda matcherna och nu erbjuder spelbolaget Ladbrokes oddset 1,85 på att det blir 6 blågula poäng den närmaste veckan.

Sverige ligger just nu tvåa i gruppen, om än knappt, men tabellen haltar något så om Sverige lyckas ta två segrar så har Erik Hamréns mannar tagit ett ordentligt grepp om andraplatsen.

”Som det ser ut nu så tror våra oddssättare att Zlatan spelar på fredag, detta trots att han själv idag på presskonferensen var väldigt tveksam. Dem värderar hans chanser att starta till mycket stora och erbjuder ett odds på 1,40 om så blir fallet. Men med eller utan Zlatan spelar ingen roll, vi tror att Sverige har tillräckliga offensiva kvalitéer även utan Ibra och att det blir fullpott mot Moldavien och Finland” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Nordenchef.

Odds för Moldavien – Sverige

*oddsen är hämtade från Ladbrokes

Moldavien – Sverige 7,00 4,00 1,36