Oddsjournalen'Okategoriserade

| Prenumerera via RSS

Sverige – Finland i World Cup!

20 september, 2016 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade, World Cup

I kväll ska Sverige möta Finland i World Cup-turneringen i Toronto. Sverige är given favorit i den matchen efter den övertygande och imponerande segern mot Ryssland i den första matchen.

Finland gjorde å sin sida en ganska platt match mot ett hungrigt offensivt Team Nordamerika, som endast består av U23-spelare.

Finland har nu mycket att leva upp till men mot ett defensivt Sverige så väntas en tuff uppgift. Det som kanske talar till Finalands fördel är att Sverige inte har samma gnista i det offensiva spelet som Team Nordamerika hade och därmed så blir det en helt annan match mot Sverige.

Det som talar starkt till Sveriges fördel är att man har turneringen bästa backuppsättning med flera defensivt starka och flera offensivt starka pjäser som Erik Karlsson, Victor Hedman och Oliver Ekman-Larsson. Offensivt kanske inte Sverige är lika slipade som andra lag men spelare som bröderna Sedin, Loui Eriksson och Nicklas Bäckström kan avgöra matcher på egen hand.

Vi hoppas givetvis att Sverige återigen slår Finland på fingrarna men det tror också spelbolagen om vi kikar på oddsen inför Sverige – Finland.

Sommartravet med V75 kommer till Eskilstuna

2 juli, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Grillfest, livebandet Big Eyed Mike och en stor – sommargrön, förstås! – VIP-läktare precis intill vinnarcirkeln.


Det är några av nyheterna när Sommartravet med V75 kommer till Sundbyholmstravet på lördag.


– Att gå på trav under sommaren är en stor folkfest. Med Sommartravet vill vi under V75-dagarna ytterligare förstärka publikupplevelsen, säger Helen Martin, projektledare för Sommartravet på ATG.

Redan klockan 11.00 på lördag på Sundbyholm drar Sommartravet igång. Under ledning av TV4:s Per Skoglund blir det en stor grillfest, livebandet Big Eyed Mike spelar, experterna ger dig de bästa tipsen till V75-miljonerna och det blir tävlingar och överraskningar.– Vi kommer dessutom att ha en VIP-läktare intill vinnarcirkeln dit du kan köpa biljetter för 200 kronor/styck vid entrén. Då får du en egen solstol, t-shirt, keps, banprogram och entré till VIP-läktaren, säger Helen Martin.Den stora sportliga nyheten är att samtliga hästar och dess hästägare som vinner på V75 under Sommartravet (gäller inte Jägersro den 27 juli) bjuds in till finalen på Bollnäs den 31 juli för att göra upp om 300 000 kronor i första pris i loppet ”Sommartravets Final”.Förutom segerchecken och äran väntar ett grönt segertäcke, en grön segerjacka – och en stor grön segerpokal till vinnaren.


– V75 under sommaren bjuder på fantastisk travsport med några av Sverige och världens bästa hästar till start. Finalen med de 15 bästa hästarna, som alla har vunnit V75 under Sommartravet, i ett och samma lopp kan bli spektakulär, säger Per Wetterholm, sportchef på Svensk Travsport.Sommartravets Final på Bollnäs kommer att gå över distansen 2 640 meter där hästarna beroende på intjänade pengar får starta från tillägg på 20, 40 respektive 60 meter.


– Det är en kul och annorlunda tävlingsform. Rent teoretiskt kan det bli så att vinnaren av Årjängs Stora Sprinterlopp startar 60 meter efter en häst som precis vunnit sitt första V75-lopp, säger Per Wetterholm.

På sommartravet.se och på twitter.com/sommartravet kommer läsarna att hållas ständigt uppdaterade om vad som händer före, under och efter Sommartravet. Det blir både text, stillbilder och rörliga bilder från Magnus Eriksson och Fredrik Ekman, som i sommar kommer att resa genom trav-Sverige.

Sommartravets samarbetspartners är Sportbladet, Hertz, Birka Cruises, Best Western och Securitas Direct.

Fakta om Sommartravet med V75
Sommartravet omfattar i år sex V75-tävlingar, 3-31 juli:

3 juli Eskilstuna

10 juli Halmstad

17 juli Årjäng

24 juli Axevalla

27 juli Jägersro (Extra V75 med Hugo Åbergs Memorial)

31 juli Bollnäs (Sommartravets Final)Fakta, Sommartravets Final, Bollnäs 31 juli
* Första pris: 300 000 kronor
* 2 640 meter. Tillägg 20 meter (350 001 kronor i intjänade pengar), 40 meter (875 001 kronor) och 60 meter (1 800 001 kronor)
* 15 hästar till start.

Inbjudna är hästar som har vunnit V75-lopp under perioden 3 juli-24 juli. Om fler än 15 hästar anmäls har de hästar med flest startpoäng företräde. Om färre än 15 hästar anmäls går platsen till de hästar som varit tvåa i V75-loppen enligt startpoäng osv.

Sommartravet: 300 000 kronor till sommarens bästa V75-häst

29 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Ett grönt segertäcke.
En stor grön segerpokal.
Och 300 000 kronor i första pris.
Loppet ”Sommartravets Final” är en av nyheterna när Sommartravet med V75 har premiär den 3 juli på Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna.


– Att gå på trav under sommaren är en stor folkfest. Med Sommartravet vill vi under V75-dagarna ytterligare förstärka publikupplevelsen.  I år skapar vi dessutom en final för alla hästar som vunnit på V75 under Sommartravet, säger Helen Martin, projektledare för Sommartravet på ATG.Sommartravet omfattar i år sex V75-tävlingar, 3-31 juli:


3 juli Eskilstuna

10 juli Halmstad

17 juli Årjäng

24 juli Axevalla

27 juli Jägersro (Extra V75 med Hugo Åbergs Memorial)

31 juli Bollnäs (Sommartravets Final)På samtliga banor kommer publiken att inför V75-tävlingarna bjudas på grillfest, livebandet Big Eyed Mike, tävlingar och tips från Sveriges bästa spelexperter.– Vi kommer dessutom att ha en VIP-läktare – sommargrön, förstås! – vid vinnarcirkeln dit du kan vinna biljetter till dig och dina kompisar.

TV4:s Per Skoglund är konferencier. Det blir också tävlingar där du bland annat kan få leda defileringen i en dubbelsulky, träffa kuskar, åka med startbilen och vara prisutdelare, säger Helen Martin.Den stora sportliga nyheten är att samtliga hästar och dess hästägare som vinner på V75 under Sommartravet (gäller inte Jägersro den 27 juli) bjuds in till finalen på Bollnäs den 31 juli för att göra upp om 300 000 kronor i första pris i loppet ”Sommartravets Final”.Förutom segerchecken och äran väntar ett grönt segertäcke, en grön segerjacka och en stor grön segerpokal till vinnaren.


– V75 under sommaren bjuder på fantastisk travsport med några av Sverige och världens bästa hästar till start. Finalen med de 15 bästa hästarna, som alla har vunnit V75 under Sommartravet, i ett och samma lopp kan bli spektakulär, säger Per Wetterholm, sportchef på Svensk Travsport (ST).Sommartravets Final på Bollnäs kommer att gå över distansen 2 640 meter där hästarna beroende på intjänade pengar får starta från tillägg på 20, 40 respektive 60 meter.


– Det är en kul och annorlunda tävlingsform. Rent teoretiskt kan det bli så att vinnaren av Årjängs Stora Sprinterlopp startar 60 meter efter en häst som precis vunnit sitt första V75-lopp, säger Per Wetterholm.På sommartravet.se och på twitter.com/sommartravet kommer läsarna att hållas ständigt uppdaterade. Det blir både text, stillbilder och rörliga bilder från två personer, Magnus Eriksson och Fredrik Ekman, som i sommar kommer att resa genom trav-Sverige.

Starten på turnén sker i Eskilstuna torsdag den 1 juli då det är Lets Dance med kuskar på torget. Man avslutar i Bollnäs den 31 juli.

Sommartravets samarbetspartners är Sportbladet, Hertz, Birka Cruises, Best Western och Securitas Direct.Fakta, Sommartravets Final, Bollnäs 31 juli
– Första pris: 300 000 kronor
– 2 640 meter. Tillägg 20 meter (350 001 kronor i intjänade pengar), 40 meter (875 001 kronor) och 60 meter (1 800 001 kronor)
– 15 hästar till start
– Inbjudna är hästar som har vunnit V75-lopp under perioden 3 juli-24 juli. Om fler än 15 hästar anmäls har de hästar med flest startpoäng företräde. Om färre än 15 hästar anmäls går platsen till de hästar som varit tvåa i V75-loppen enligt startpoäng osv.

Regnar det under det kungliga bröllopet?

10 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Årets första sommarmånad brukar vara lite nyckfull rent vädermässigt. Det är då det extra intressant ett bröllopsår som detta att spekulera i huruvida vi får uppleva regnfria dagar under årets höjdpunkter i sommar. Betsson har därför satt odds på det kungliga bröllopet, midsommarvädret och premiären för Allsången på Skansen.

Många traditionstyngda höjdpunkter äger rum denna månad där det stora bröllopet står i störst fokus. Med nio dagar kvar har Betsson passat på att sätta odds på om det kommer regna just denna dag i Stockholm.

Sedan 1756 har tre kungliga bröllop ägt rum i Stockholm just den 19 juni i där Kung Carl XVI Gustaf och Silvia var det senaste som ägde rum just denna dag. Den dagen karaktäriserades av mulet väder men uppehåll mitt på dagen som sedan övergick i lite regn framåt kvällen.

– För årets bröllopsdag har tidiga rapporter kommit in från väderinstituten. Dessa rapporter är ännu inte är helt tillförlitliga men säger att chanserna för regn är 30%. Det betyder att en satsad hundring skulle ge tillbaka 500 kr om det regnar på bröllopsdagen, säger Thomas Bertilsson på Betsson
Förutom spel på bröllopet erbjuder Betsson också spel på midsommarvädret, premiären av Allsång på Skansen och vilken ort som vinner solligan i sommar.

Traditionsenligt sätter Betsson alltid odds på om det snöar på julafton och regnar på midsommar.

Regnar det i Stockholm under kungabröllopet den 19 juni?
Odds
Ja
5.00
Nej
1.14

Regnar det på midsommar i Göteborg?
Odds
Ja
2.70

Regnar det på midsommar i Malmö?

Ja
3.00

Regnar det på midsommar i Östersund?

Ja
3.00

Regnar det på midsommar i Stockholm?

Ja
4.00

Regnar det på premiären av Allsång på Skansen
Odds
Ja
3.00

Vem vinner solligan 2010?
Odds
Luleå 2.50
Ölands norra 2.50
Visby 3.50
Norrköping 6.00
Umeå 7.00
Östersund 15.00
Stockholm 35.00
Borlänge 40.00
Karlstad 50.00
Göteborg 60.00
Kiruna 70.00
Lund 100.00
Växjö 500.00

Unibet avtalar med France Pari, Ongame och Zeturf

8 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Unibet avtalar med France Pari, Ongame och Zeturf för det kontrollerade öppnandet av den franska marknaden ​Unibet har avtalat med den franska sportspelsoperatören France Pari om att erbjuda sportspel på den franska marknaden.

France Pari, som är licensierat under det nya franska regelverket kommer att tillhandahålla Unibets kunder sportspelsprodukter med start i slutet av denna vecka. Regler och villkor för det kontrollerade öppnandet av den franska spelmarknaden online är på kort sikt en utmaning men kan långsiktigt skapa goda möjligheter.

För att ge största möjliga flexibilitet och inte påverka Unibets övriga verksamhet har koncernen valt att initialt inrikta verksamheten inom det kontrollerade öppnandet till samarbeten med partners. Förutom avtalet med France Pari har Unibet även avtalat med Ongame om att tillhandahålla poker på den franska marknaden och tecknat en avsiktsförklaring med Zeturf angående poolspel inom travsport.

Både poker och fransk hästsport kommer att finnas tillgängligt på Unibet.fr i slutet av det tredje kvartalet 2010. “Vi är mycket glada att kunna meddela att, trots att vi ännu inte har tilldelats en fransk licens, kommer att kunna erbjuda våra franska kunder sportspel i tid till fotbolls-VM,” säger Petter Nylander, CEO Unibet.

Vasalund ny seriefavorit i Norrettan

4 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Inför säsongen rankades Vasalund 4:a. Nu är serietvåan ny seriefavorit. Hammarby TFF leder serien men det är Vasalund som är spelbolaget Betsafe.coms nya favorit.

– Innan serien startade var Dalkurd ganska hypade men en vinst på de sju första matcherna imponerar inte, nu blir det väldigt svårt att vinna serien. Vi har höjt oddset från 2,75 till 14,00. Den största skrällen hittills är Hammarby TFF som vi hade 40 gånger pengarna på tidigare men nu är man bland favoriterna, odds 5,00. Hammarby har varit stabila och det finns inget som tyder på att de skulle tappa efter uppehållet. I botten är det samma lag då Boden ser ut att åka ner till div 2. Vasalund och Umeå var bland favoriterna innan säsongen och även om de inte dominerat så är de med där uppe och det känns definitivt som att de kan vinna serien, säger oddssättare André Nordberg på spelbolaget Betsafe.com.

Vinnarodds Norrettan från Betsafe.com:
1. Vasalund 3,50
2. Umeå 4,00
3. Hammarby TFF 5,00
4. Sirius 8,00
5. Västerås SK 8,00
6. Syrianska IF Kerbura 10,00
7. Valsta Syrianska 12,00
8. Dalkurd FF 14,00
9. Gröndal 16,00
10. Arameiska/Syrianska 17,00
11. Carlstad United 25,00
12. Forward 27,00
13. Östersunds FK 30,00
14. Boden 100,00


Alf Svensson och Piratpartiet till Bryssel

15 maj, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Valet den 7 juni till EU-parlamentet kommer att till del förnya det politiska landskapet enligt oddsen. Ella Bohlins (KD) snusagenda kan komma att stå tillbaka då en av borgerlighetens få statsmän, Alf Svensson (odds 1,75), tar plats i Bryssel. Socialdemokratin och Moderaterna får bägge fylla upp varsin folkabuss på sin färd mot EU-makten tack vare Lissabonsfördragets förmodade godkännande till oddset 1,16. EU-motståndaren Ulvskog spelas till valets mest ospelbara odds 1,04.

”Valdeltagandet kommer sannolikt att bli lägre än en normal IDOL-omgång. Parlamentets upplevda anonymitet och svårighet att kommunicera sin roll vid sidan av eliterna begränsar intresset hos valmanskåren. Piratpartiet får stå för svensk exotism medan Junilistan åker ut så det visslar” säger Lasse Dilschmann, Ladbrokes VD i Norden.

Den mer avgörande maktfaktorn kommissionen, EU-fördragens tempelriddare, måste nyrekrytera. Den på senaste tiden nationalsstats-orienterade Barosso får måhända nytt mandat men Sveriges kandidat skall ersättas. Carl Bildt är favorit men biståndsministern Gunilla Carlsson ser ut som en stark kandidat till spelbara 3 gånger pengarna.

Svenska friidrottsodds i OS

18 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Okategoriserade

Friidrotten har kommit igång i OS i Peking och spelbolagen har flera intressanta odds att erbjuda. Störst intresset världen över är det förstås för Usian Bolts jakt på Michael Johnsons oslagbara rekord på 200 meter. Men flera intressanta svenskodds erbjuds också. Här följer ett urval.

Utvalda friidrottsodds OS i Peking
Kommer Usian Bolt att slå världsrekordet på 200 m?
*odds från betway
Ja – 2,50
Nej – 1,46

Kommer Mustafa Mohammed ta medalj på 3000 m hinder?
*odds från betfair
Ja – 6,40

Kommer Johan Wissman att ta medalj på 400 m?
*odds från expekt
Ja – 14,00
Nej – 1,01

Kommer Sverige att vinna guld i både herrarnas höjdhopp och damernas 100 m häck?
*odds från expekt
Ja – 10,00
Nej – 1,03