OddsjournalenUnibet avtalar med France Pari, Ongame och Zeturf - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Unibet avtalar med France Pari, Ongame och Zeturf

juni 8th, 2010 Posted in Okategoriserade

Unibet avtalar med France Pari, Ongame och Zeturf för det kontrollerade öppnandet av den franska marknaden ​Unibet har avtalat med den franska sportspelsoperatören France Pari om att erbjuda sportspel på den franska marknaden.

France Pari, som är licensierat under det nya franska regelverket kommer att tillhandahålla Unibets kunder sportspelsprodukter med start i slutet av denna vecka. Regler och villkor för det kontrollerade öppnandet av den franska spelmarknaden online är på kort sikt en utmaning men kan långsiktigt skapa goda möjligheter.

För att ge största möjliga flexibilitet och inte påverka Unibets övriga verksamhet har koncernen valt att initialt inrikta verksamheten inom det kontrollerade öppnandet till samarbeten med partners. Förutom avtalet med France Pari har Unibet även avtalat med Ongame om att tillhandahålla poker på den franska marknaden och tecknat en avsiktsförklaring med Zeturf angående poolspel inom travsport.

Både poker och fransk hästsport kommer att finnas tillgängligt på Unibet.fr i slutet av det tredje kvartalet 2010. “Vi är mycket glada att kunna meddela att, trots att vi ännu inte har tilldelats en fransk licens, kommer att kunna erbjuda våra franska kunder sportspel i tid till fotbolls-VM,” säger Petter Nylander, CEO Unibet.

Lämna kommentar