Oddsjournalen'Elitserien Bandy

| Prenumerera via RSS

Vinner Edsbyn elitserien i bandy i år igen?

7 november, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Elitserien Bandy, Unibet

Ja, om man får tro oddsen och alla förståsigpåare. Det kommer bli jämnt i årets Elitserie i bandy men när det är dags för final på anrika Studenternas IP i vår kommer Edsbyns IF stå där som svenska mästare enligt förhandsrapporterna. Unibet har oddsen och bjuder även en rad specialspel, bland annat kan du spela på huruvida vi får se någon 0-0-match under säsongen… På fredag börjar det!

Edsbyn favoriter
De regerande mästarna från Hälsingland, Edsbyns IF, är favoriter till att vinna både Elitserien och att ta hem SM-guldet i vår. Bland utmanarna märks främst Västerås, Vetlanda, Sandviken och Hammarby. I  botten av tabellen kommer man hitta Kungälv, Motala, Gripen/Trollhättan och Örebro om man får tro förhandsrapporterna.

Många mål att vänta

Som bandyfan går man sällan från en match utan att ha fått se mål, det brukar snarare vara tvärtom och det kan svänga rejält om det vill sig väl. Unibet erbjuder så klart på specialodds på samma tema och det går att spela på hur många mål som görs i första omgången, över 68,5 mål? Kommer det i snitt bli över 9,755 mål per match under säsongen?

Specielspel
Även för den något mer pessimistiskt lagde finns det spel. Du får 4 gånger pengarna på att Elitserien 2008/2009 kommer att innehålla minst en 0-0-match. Tilläggas bör att det inte händer särskilt ofta och senast det begav sig var när Sandviken gästade Vänersborg säsongen 2005/2006.