Oddsjournalen'Betfair

| Prenumerera via RSS

SM-final: Färjestad mot Skellefteå spela med Betfair

14 april, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betfair, Elitserien, Hockey, SM-slutspel

Det kommer att bli en spännande och nervkittlande kväll för dagens final i Elitseriens slutspel. Färjestad har verkligen imponerat under SM-finalen. Skellefteå får verkligen kämpa och har endast tagit en av fyra matcher. Det betyder att Färjestad kan vinna SM-pokalen ikväll.

Spänningen kommer att vara olidlig från två läger, de som håller på Färjestad och villa att de ska vinna och de som håller på Skellefteå. Skellefteå är i brygga, det är helt klart. Och det känns lite som det inte är en från om Färjestad kommer att vinna filen, utan när. Och självklart vill de göra det på hemmaplan, vilket talar för att Färjestad kommer att ge allt i denna match för att vinna.

Ett tips är att spela på under fem mål. Det är vad matcherna lagen emellan ofta har hamnat på, målsnåla tillställningar är vad det har varit. Mer taktik än galet spel frammåt.

Matchstarten är 19:00

Odds från Betfair – Färjestad mot Skellefteå

1. – 1.74
X. – 4.5
2. – 4.5

Gratis livestream torsdag den 10 februari

10 februari, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betfair, bwin, Livestreaming

Miroslaw Klose ordnade oavgjort för Tyskland mot Italien. Bundesliga har landslagsuppehåll i veckan, men i 2 Bundesliga är det full fart på torsdagskvällen.

2.Bundesliga
18:00 Rot Weiss Oberhausen – SC Paderborn 07
se matchen hos betfair

2.Bundesliga
18:00 Union Berlin – VfL Osnabrück
se matchen hos betfair

2.Bundesliga
20:30 FC Augsburg – MSV Duisburg
se matchen hos betfair
se matchen hos bwin

Nystrand till final på 50 m fritt

15 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Betfair

Tidigt på fredagsmorgonen var den svenske simmaren och medaljhoppet i OS, Stefan Nystrand, i gång när det var dags för semifinal på 50 meter fritt. Nystrand slog nytt svenskt rekord, 21,71 och hade den fjärde bästa tiden. I finalen är han dock långt ifrån favorit. Det är istället fransmannen Bernard, brasilianaren Fihlo och australiensaren Sullivan.

Final 50 fritt (h)
*odds från betfair
Bernard – 2,95
Sullivan – 3,85
Filho – 4,04
Leveaux – 14,77
Wildman-T – 28,55
Nystrand – 32,35
Schoeman – 32,35
Callus – 38,05

Emma Johansson tog OS-silver

11 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Betfair, Noterat

Susanne Ljungskog var det stora svenska hoppet inför damernas linjelopp i ett regnigt Peking under söndagen. Men någon medalj blev det inte. Istället klev Emma Johansson fram och tog Sveriges första OS medalj i Peking.

Emma Johansson gjorde upp om segern med fyra andra cyklister. Tillsammans hade de milen innan mål fått en lucka ned till den jagande klungan som aldrig kom ifatt. På upploppet var det bara Nicole Cooke från Storbritannien som var starkare. Medaljen var den första damcykel medaljen i OS någonsin.

På onsdag morgon är det dags för nya cykeltävlingar då både damernas och herrarnas tempo avgörs. Kanske är det dags för herrarna att ta hem en medalj, största hoppet Gustav Larsson ger 6,32 gånger pengarna om han tar medalj hos Betfair.

Läs mer om Betfair
Gå direkt till Betfair och registrera dig