OddsjournalenInför Sverige - Finland i World Cup 2016

| Prenumerera via RSS

Sverige – Finland i World Cup!

september 20th, 2016 Posted in Okategoriserade, World Cup

I kväll ska Sverige möta Finland i World Cup-turneringen i Toronto. Sverige är given favorit i den matchen efter den övertygande och imponerande segern mot Ryssland i den första matchen.

Finland gjorde å sin sida en ganska platt match mot ett hungrigt offensivt Team Nordamerika, som endast består av U23-spelare.

Finland har nu mycket att leva upp till men mot ett defensivt Sverige så väntas en tuff uppgift. Det som kanske talar till Finalands fördel är att Sverige inte har samma gnista i det offensiva spelet som Team Nordamerika hade och därmed så blir det en helt annan match mot Sverige.

Det som talar starkt till Sveriges fördel är att man har turneringen bästa backuppsättning med flera defensivt starka och flera offensivt starka pjäser som Erik Karlsson, Victor Hedman och Oliver Ekman-Larsson. Offensivt kanske inte Sverige är lika slipade som andra lag men spelare som bröderna Sedin, Loui Eriksson och Nicklas Bäckström kan avgöra matcher på egen hand.

Vi hoppas givetvis att Sverige återigen slår Finland på fingrarna men det tror också spelbolagen om vi kikar på oddsen inför Sverige – Finland.

Lämna kommentar