Oddsjournalen'SM-slutspel

| Prenumerera via RSS

SM-final: Färjestad mot Skellefteå spela med Betfair

14 april, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betfair, Elitserien, Hockey, SM-slutspel

Det kommer att bli en spännande och nervkittlande kväll för dagens final i Elitseriens slutspel. Färjestad har verkligen imponerat under SM-finalen. Skellefteå får verkligen kämpa och har endast tagit en av fyra matcher. Det betyder att Färjestad kan vinna SM-pokalen ikväll.

Spänningen kommer att vara olidlig från två läger, de som håller på Färjestad och villa att de ska vinna och de som håller på Skellefteå. Skellefteå är i brygga, det är helt klart. Och det känns lite som det inte är en från om Färjestad kommer att vinna filen, utan när. Och självklart vill de göra det på hemmaplan, vilket talar för att Färjestad kommer att ge allt i denna match för att vinna.

Ett tips är att spela på under fem mål. Det är vad matcherna lagen emellan ofta har hamnat på, målsnåla tillställningar är vad det har varit. Mer taktik än galet spel frammåt.

Matchstarten är 19:00

Odds från Betfair – Färjestad mot Skellefteå

1. – 1.74
X. – 4.5
2. – 4.5

Semifinaler i SM-slutspelet

Luleå och Skellefteå gjorde i söndags Färjestad och AIK sällskap i semifinalerna i SM-slutspelet. Dramatiken har inte gått att klaga på hittills och det är upplagt för nytt nervkittel. Ett Norrlandsderby och Gnagets kamp med ytterligare en förhandsfavorit. FBK är favorit till 1,65 men AIK har ju överraskat tidigare och betalar fina 4,15.

Vem trodde att AIK skulle slå ut serielsegrarna med 4-0 i matcher? Inte många nu väntar Färjestad i semifinal och frågan är om Gnaget kan forsätta ställa till det för storlagen. Strax efter nio på tisdagskvällen vet vi svaret.

SM-slutspelet – dagens matcher och odds från Unibet

19:00 Färjestad – AIK 1,18 1,18 2,35

19:00 Skellefteå AIK – Luleå HF 1,90 4,05 3,35