OddsjournalenBlonds have more fun - Let´s dance 2009 - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Blonds have more fun – Let´s dance 2009

januari 7th, 2009 Posted in Ladbrokes, Let´s Dance

Magdalena Graaf har både varit synlig i TV och uppträtt som artist ett tag vilket rimligen bör ha gett henne en del scenvana. Detta tillsammans med hennes ”kändisskap” gör att hon är favorit som vinnare av Let´s Dance 2009 till odds 3,75. Isabella ”Blondinbella” Löwengrip kan utmana Magdalena med hennes stora skara fans som följer hennes blogg och vinna till 6 gånger pengarna.

Några som inte tidigare har visat några större dansfärdigheter är Carl Jan och Elisabet Höglund som är högoddsare till 21 respektive 34 gånger pengarna. Det har dock visat sig att det går att komma långt i denna tävling, trots låga jurypoäng, bara genom att charma tv-publiken. Tidigare har det även visat sig vara en fördel att vara en gammal idrottsutövare och därför kan boxaren George Scott få fördela från sitt snabba fotarbete och vinna till 8 gånger pengarna.

– Magdalena Graaf känns som en av de mest folkkära bland startfältet och är därför även favorit. Det är dock en bred och stor publik som röstar så det finns stora chanser att någon av högoddsarna lyckas charma in sig i publikens hjärtan och slår ut de tidiga favoriterna, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes Norden.

Aktuella odds – Vinnare Let´s Dance 2009
Magdalena Graaf & Daniel da Silva – 3,75
Isabella Löwengrip & Jonathan Näslund – 6,00
Laila Bagge & Tobias Wallin – 6,00
George Scott & Maria Karlsson – 8,00
Morgan Johansson & Jeanette Carlsson – 10,00
Magnus Samuelsson & Annika Sjöö – 13,00
Linda Haglund & Martin Ragnarsson – 13,00
Morgan Alling & Helena Fransson – 15,00
Kitty Jutbring & Anders Jacobsson – 15,00
Hasse Aro & Charlotte Sinclair – 17,00
Carl Jan Granqvist & Maria Lindberg – 21,00
Elisabet Höglund & Tobias Karlsson – 34,00

Lämna kommentar