OddsjournalenIdol-Ola och Salem favorittippade - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Idol-Ola och Salem favorittippade

februari 5th, 2010 Posted in melodifestivalen, Unibet

Nedräkningen till den första deltävlingen i Melodifestivalen i Örnsköldsvik har börjat. På lördag avgörs det vilka artister som får de två första biljetterna till Globen. Det mesta pekar på att det blir Ola Svensson och Salem Al Fakir – åtminstone om man ska tro Unibets odds. Deras främsta utmanare är schlagerräven Jessica Andersson och musikalstjärnan Anders Ekborg.

– Ola har redan många hängivna fans och hans låtar brukar gå hem ute i stugorna, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet i Sverige.

Salem Al Fakir är joker i årets upplaga av Melodifestivalen. Och det är inte vilken joker som helst. 2008 kammade musikgeniet från Huddinge hem hela fyra grammisar för bästa nykomling, bästa manliga artist, bästa kompositör och bästa producent. Men nu handlar det om Melodifestivalen och det kan bli tufft för Salem att rå på schlagerdrottningen Jessica Andersson.

År 2003 vann Jessica Andersson Melodifestivalen med låten Give Me Your Love som hon framförde tillsammans med Magnus Bäcklund. Det blev sedan en hedrande femteplats i Eurovision Song Contest. Jessica Andersson är med i Melodifestivalen för femte gången. Senast det begav sig var 2007. Då blev hon utslagen av Sanna Nielsen i andra chansen.

– Vi tror att slaget om den andra biljetten till Globen står mellan Salem Al Fakir och Jessica Andersson, men Anders Ekborg kan också bli farlig. Han har en fantastisk pipa. Även fast det är första gången i Melodifestivalen för Anders Ekborg så har han massor av rutin. Bland annat från alla de musikaler som han har medverkat i. Det kommer säkert att bli ett pampigt nummer, säger Andreas Slätt.

Lämna kommentar