OddsjournalenManchester United vinner 4:e raka - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Manchester United vinner 4:e raka

augusti 4th, 2009 Posted in Ladbrokes

Ladbrokes tror att Manchester United kommer att bli historiska kommande säsong när de tar sin fjärde raka Premier League titel. De är favoriter till 3 gånger pengarna.

De har dock en del utmanare och den främste är Chelsea som ligger hack i häl till odds 3,20 som segrare. Sommaren har varit lugn för klubben men med nya managern Carlos Ancelotti och försäkringen från kapten John Terry att han stannar kvar i klubben kommer Chelsea garanterat att hänga kvar i toppen.

En annan utmanare till titeln är Liverpool som ger 3,60 i odds för seger. De har förstärkt laget med Glenn Johnson från Portsmouth men sålde nyligen Arbeloa till Real Madrid. Ryktena kring Xabi Alonsos övergång till Real Madrid förstärker inte heller intrycket av att Liverpool har det lilla extra som krävs för att gå hela vägen till toppen.

”Vi tror på United men bland spelarna är det endast 11 % som tror på dem. Spelarnas favorit är Manchester City som 30 % av spelarna har satsat på. City har investerat en hel del pengar denna säsong men det är ingen garanti för framgång. City ger nu 13 gånger pengarna som vinnare från att ha startat på 34 ggr. Även Liverpool har mer förtroende bland våra spelare där 20 % tror på dem som segrare. Vi tror dock att de behöver förstärka sitt lag ytterligare för att slå United och Chelsea. Vad vi säkert kan säga är att det kommer att bli en spännande säsong”, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes Norden.

Vinnarodds Premier League 2009/10:

Manchester United 3,00
Chelsea 3,20
Liverpool 3,60
Arsenal 9,00
Manchester City 13,00
Tottenham 81,00
Aston Villa 101,00

En kommentar till “Manchester United vinner 4:e raka”

  1. Vinnarodds.se - Manchester United vinner 4:e raka säger:

    […] Gå till ursprungspost […]


Lämna kommentar