OddsjournalenOdds inför valet 2010 hos Betway - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Odds inför valet 2010 hos Betway

september 6th, 2010 Posted in Betway

Valdebatten är i full gång och Betway presenterar nu sina odds på vad som kommer att ske i valet. Att Reinfeldts koalition bestående av Moderaterna, Folkpartiet, KD och Centern vinner valet är oddssättarnas favorit och står just nu i 1,30 gånger pengarna. Socialdemokraterna, Vänstern och Miljöpartiet betalar, om de skulle vinna valet, tillbaka 3,20 gånger pengarna just nu.

Hur många procent av väljarnas röster som varje enskilt parti får finns tillgängligt som ett så kallat över-/underspel där man har möjlighet att spela på om partiet i fråga kommer att få fler eller färre procent än vad som är satt. Några exempel är Moderaterna som just nu betalar 2,05 gånger pengarna om de skulle få över 31,5% av det svenska folkets röster och för Socialdemokraterna har oddssättarna satt 1,75 gånger pengarna på att partiet får över 30,5% av rösterna i valet. Även valdeltagandet i stort finns tillgängligt för betting online.

Nästa partiledare att avgå, om någon, blir mest troligt Mona Sahlin som ger 2 gånger pengarna just nu. Fredrik Reinfeldt ses däremot som föga trolig att avgå och betalar hela 35 gånger pengarna tillbaka. Gör valet mer spännande genom att spela på utgången av valet 2010 till bra odds hos Betway.com.

Lämna kommentar