OddsjournalenSportingbet ny huvudsponsor till Wolverhampton Wanderers Football Club - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Sportingbet ny huvudsponsor till Wolverhampton Wanderers Football Club

mars 31st, 2009 Posted in Fotboll, Sportingbet

Sportingbet kan idag stolt presentera sig som ny huvudsponsor till Wolverhampton Wanderers Football Club. Det nypåskrivna sponsoravtalet löper over två år med Sportingbet.com, ett av världens ledande spelbolag på nätet. Avtalet som inleds i juni 2009, är det största sponsoravtalet som Wolves någonsin skrivit i klubbens 132-åriga historia.

Sportingbet kommer att bli en stor del av Wolves den närmaste tiden. Sportingbet kommer att synas på Wolves nya hemma och bortatröjor samt på all träningsutrustning. Sportingbet.com kommer få en tydlig exponering på Molineux Stadium samt även bli klubbens officiella partner för spel och betting. Sportingbet.com kommer också att sponsra Wolves officiella hemsida som är en av Englands mest populära hemsidor för klubbfotboll.

Fotboll dominerar på Sportingbet.com där det står för 65 % av bolagets totala omsättning på sportspel och tar emot över 42 miljoner spel på fotboll varje år.

Jez Moxey, Wolverhamptons Chief Executive kommenterar avtalet med Sportingbet på följande sätt:
– Vi är stolta over att presentera Sportingbet.com som klubbens nya huvudsponsor. Vi är väldigt nöjda över att få en partner som agerar över hela världen och är världsledande inom spel på internet. Sportingbet.com har en passion för fotboll vilket gör dem perfekta för vår klubb och för våra lojala fans.

Andy McIver, Sportingbet.com Chief Executive, kommenterar samarbetet med Wolves:
– Sportingbet.com är otroligt nöjda att bli får arbeta tillsammans med en så välkänd och framgångsrik klubb som Wolves. Vi har båda en passion för fotboll, skicklighet och laganda. Jag tror detta är grunden och starten av ett fantastiskt samarbete. Fotboll är en väldigt viktig del av vår verksamhet och vi ser fram emot att arbeta nära tillsammans.

Lämna kommentar