OddsjournalenUddamålsseger i stormatchen mellan IFK Mariehamn och Atletico de Madrid - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Uddamålsseger i stormatchen mellan IFK Mariehamn och Atletico de Madrid

juni 3rd, 2009 Posted in paf.com

Under tisdagskvällen bjöds det på stor fotboll på Wiklöf Holding Arena på Åland. Atletico de Madrid var inbjudna av sin åländska spelbolagssponsor Paf till en vänskapsmatch mot IFK Mariehamn, och vann till slut med 2-1.

Wiklöf Holding Arena i Mariehamn var utsåld, inklusive de temporära läktarna som byggts upp för att så många fans som möjligt skulle få chansen att bära fram sina spelare till seger mot den spanska ligafyran Atletico de Madrid. Men det var just Atletico som började bäst, 1-0 gjorde Sinama Pongolle i första halvleken på straff, efter att en IFK-spelare fått bollen på handen.

IFK Mariehamn kvitterade dock i andra halvleken genom Arsim Gashi efter fint förarbete av Sasha Antillainen. Atletico återtog dock ledningen genom Borja som bröt igenom, rundade målvakten och avslutade ur snävast möjliga vinkel. Atletico höll sedan ledningen matchen ut.

Efter matchen mötte Atleticos tränare Abel Resino och spelaren Tomas Ujfalusi pressen. Den tjeckiske landslagsmannen var nöjd med matchen.

– Vi fick en bra start, precis som vi ville, och det var såklart skönt att vinna. IFK Mariehamn var ett bra lag och gjorde en bra match, sade Tomas Ujfalusi.
Pafs vd Anders Ingves var även han nöjd med matchen, även om han hade hoppats på ett mirakel.

– Det hade krävts att IFK-spelarna överträffat sig själva i 90 minuter, vilket är mycket begärt med tanke på det tuffa spelschemat som de haft den sista tiden. Men killarna stod upp otroligt bra mot dessa världsstjärnor, säger Anders Ingves.

Innan matchen offentliggjordes att Paf förlänger sitt sponsoravtal med Atletico de Madrid, så kanske blir det en returmatch i Mariehamn nästa år.

– Pafs samarbete med Atletico de Madrid är långsiktigt för att skapa framgång i Spanien för Pafs spel och välgörenhetsprojekt, säger Anders Ingves.

Lämna kommentar