OddsjournalenVinn en lyxresa och se fotbollen i Sydafrika - Oddsjournalen

| Prenumerera via RSS

Vinn en lyxresa och se fotbollen i Sydafrika

april 13th, 2010 Posted in Betway

Se två fantastiska matcher och bli en del av det största idrottsevenemanget i världen. I sommar går världens största idrottsevenemang av stapeln i Afrika för första gången någonsin, och vi skickar dit en otroligt lyckligt lottad Betwaykund för sitt livs resa.

Vinnaren – och en vän – kommer att flygas till turneringen, bo på ett femstjärnigt hotell i Pretoria, och få biljetter till två fantastiska matcher.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna detta spektakulära är att fortsätta spela på dina favoritsporter mellan den 1 april och den 13 maj 2010.

Det är inte svårare än så!

Och ju fler spel du lägger, desto större chans har du att vinna.

För varje spel du lägger vinner du en lott till prisdragningen där en fotbollsresa till Sydafrika finns i potten.

Ju högre insats du lägger och ju oftare du lägger ett spel, desto fler lotter kommer du att ha i prisdragningen. Lägger du dubblar, tripplar och 4 – 15 ackumulatorer – får du ännu fler lotter.

För störst chans att vinna stort gäller det att samla så många lotter som möjligt fram till 13 maj. Du kan också kolla upp vem som har vunnit flest lotter via vår resultatlista.

Vinnaren av denna fantastiska resa till Sydafrika kommer att tillkännages den 17 maj, och vi kommer samtidigt att ge bort 49 andra fina priser.

Detta kan du vinna:

1) Lyxresa för två för att se fotboll i Sydafrika

2) 42” LCD TV

3) Netbook

4) Gratisspel till ett värde av 100$

5 – 6) Gratisspel till ett värde av 50$

7 – 50) Gratisspel till ett värde av 25$

Lämna kommentar